Adana İdmanyurdu'nun İlk Rakibi Bucaspor

Adana İdmanyurdu'nun İlk Rakibi Bucaspor

Türkiye Bayanlar 1. Ligi'nin güçlü takımı Adana İdman Yurdu, sezonun ilk maçını deplasmanda Bucaspor ile oynayacak.

Adana İdman Yurdu Kulübü Başkanı Avukat Mehmet Ali Akgül, lig fikstürünün Futbol Federasyonu'nun İstanbul Ataköy'deki Olimpiyat Evi'nde çekildiğini söyledi. İyi bir kadro oluşturduklarını, Türkiye'de ilk kez Brezilya'dan bayan futbolcu transfer ettiklerini söyleyen Akgül, "Brezilyalı futbolcularımız çok kısa sürede takıma uyum sağladı. Güçlü yönetimimiz, güçlü bir kadro oluşturdu. Hedefimiz şampiyonluk."dedi.
Başkan Akgül, pazar günü Bucaspor ile yapacakları maçın son hazırlıklarını tamamladıklarını, Buca deplasmanına da galibiyet parolası ile gideceklerini sözlerine ekledi.
Adana İdman Yurdu Teknik Direktörü Tevfik Işık da sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, yönetimin büyük desteğini görmekten mutlu olduklarını belirterek, "Bucaspor'u deplasmanda yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Güçlü bir kadroya sahibiz. İşi ilk maçta sıkı tutup sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum."şeklinde konuştu:
Bu arada, Adana İdman Yurdu'na çeşitli firmalar da desteğini sürdürüyor.
HENKEL Güney Anadolu Bölge Müdürü Burak Yiğiter, tüm futbolcu ve teknik heyete bayram öncesi kendi ürünlerinden oluşan birer hediye paketi sundu.
Bayanlar Futbol 1. Ligi'nin ilk hafta programı şöyle:
Gölcükspor-Konak Belediyespor
Medical Park Antalyaspor-Ataşehir Belediyespor
Trabzon İdman Ocağı-Trabzonspor
Maltepe Yalıspor-Marmara Üniversitesi Beykoz Belediyesi
Gazi Üniversitesi-Düvenciler Lisesi
Bucaspor-Adana İdman Yurdu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile