Adımını geri attı canını kurtardı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir yaya karşından karşıya geçmek isterken, ayağını kaldırımdan yana geri atarak canını kurtardı.

Manavgat Köprüsü ü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir yaya karşından karşıya geçmek isterken, ayağını kaldırımdan yana geri atarak canını kurtardı.

Manavgat Köprüsü üzeri yakınında meydana gelen trafik kazası zaman diliminde saniyelerin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 07 AYV 27 plakalı aracı sürücüsü Yasin Alan'ın kullandığı araç Manavgat Köprüsü üzerinde hareket halindeyken bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki bariyerlere çarpı. Saat 16.30 sularında meydana gelen kaza da araç bariyerlere çarpmasıyla birlikte yan yattı. Kaldırımda yürüyen ve karşıya geçmeyen çalışan Mehmet Özmen(46) isimli vatandaş ise aracın üzerine doğru geldiğini görünce, ayağını geri çekip kaldırıma çıkarak canını kurtardı. Yaya Mehmet Özmen, kazayı bacağında hafif sıyrıklarla atlatırken, araç sürücüsü Yasin Alan, takla atan otomobilinden burnu bile kanamadan çıktı.

Bacağından hafif yaralan Mehmet Özmen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kuru, Mehmet Özmen'în sağlık durumunun iyi olduğunu, bacağında hafif sıyrıklarını olduğunu kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile