Adıyaman'da 'Peygamberle Diriliş' Konulu Konferans

Gaziantep'te faaliyet gösteren Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman'da 'Peygamberle Diriliş' konulu konferans düzenledi.

Hisar Salon'da düzenlenen konferans Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Şiirlerin okunduğu, sinevizyon gösterilerinin yer aldığı konferans programı öncesi, Furkan Eğitim ve Hizmet Derneği İlahi Grubu sahne alarak ilahiler seslendirdi.
Programın açılış konuşmasını dernek adına yapan dernek üyesi Mehmet Çevik, derneğin amacının topluma faydalı nesiller yetiştirmek olarak özetledi. Çevik, dernek olarak eğitim ve hizmet çalışmalarına devam ettiklerini sözlerine ekledi.
Adana, Elazığ, Gaziantep ve Kahramanmaraş'tan çok sayıda vatandaşın doldurduğu konferans salonunda, konferansın başlamasıyla birlikte tekbirler getirildi. Ayrıca katılımcılar, dernek üyeleri tarafından dağıtılan bayrakları program süresince salladı. Konferansta Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatan Alparslan Kuytul, İslam dininde yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.
Konferans sonunda katılımcıların sorularını yanıtlamaya çalışırken Alparslan Kuytul'un, 17 Nisan'da Malatya'da 'İnkılapçı Peygamber', 18 Nisan'da ise Elazığ'da 'Hz. Peygamber'e İttihat' konulu konferans vereceği öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile