Ak Parti 36. İl Danışma Meclisi Toplantısı

Ak Parti 36. İl Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanlığı 36

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın İl Başkanlığı 36. İl Danışma Meclisi Toplantısı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya AK Parti'nin Aydın teşkilatları büyük ilgi gösterirken, Kültür Merkezi Salonu tıka basa doldu.
Toplantı coşkulu bir ortamda gerçekleştirilirken, 2011'de yapılacak milletvekili seçimleri çalışmalarının startı verildi. Toplantıya, AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk ve Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, AK Parti'nin Aydın genelindeki teşkilatlarının yöneticileri katıldı.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, AK Parti'nin 8 yılda yaptığı çalışmalara değindi. Aydın'daki referandum sonuçlarına da değinen Atay, hayır cephesi olarak nitelediği partilerin referandumu parti davası haline getirdiğini söyledi. Atay, "Referandumda Aydın'da aldığımız sonuçtan dolayı tüm teşikalatlarımızı kutluyorum" dedi.
8 YILLIK AK PARTİ İKTİDARININ İCRAATLARI
Atay konuşmasında, 3 Kasım 2002'de iktidara gelen AK Parti'nin birçok icraat yaptığını hatırlattı. Atay, "İktidara geldiğimizde 76 üniversitemiz vardı. Bu sayıya 78 üniversite daha ekleyerek 154'e çıkardık. Paradan 'sıfırları atamazsınız' diyorlardı. Paradan 6 sıfırı attık. Bugün sokağa çıkıp vatandaşlara sorduğumuzda kaç kişi sıfırların atıldığını hatırlıyor. Enflasyon yüzde 30'lardan yüzde 7 ve 8'lere geriledi. Göreve geldiğimizde boşalmış bir hazine vardı. Şu anda 75 Milyar dolara sahibiz" dedi.
ULAŞIM VE SAĞLIK KONULARI
Atay, konuşmasında AK Parti iktidarına bakarken tüm vatandaşların elini vicdanına koyması gerektiğini kaydetti. Atay, ulaşımda 8 yılda 12 bin kilometre duble yol yaptıklarını ve sağlıktaki ayrımcılığın ortadan kalktığını belirterek; "Sağlıkta SSK'lı, Emekli Sandık'lı, BAĞ-KUR'lu vatandaşlarımız arasında ayrımcılık vardı. Bu ayrımcılığı ortadan kaldırdık" diye konuştu.
"MİLLETEâ€"DEVLETE HİZMET ETMEK İSTEYEN HERKESİ AK PARTİ'YE BEKLİYORUZ"
Atay, konuşmasında AK Parti'nin Aydın'da bulunduğu durumu da değerlendirdi. Bir asırdır konuşulan ve göreve geldiklerinde 80 yılda tamamlanacağı öngörülen Çine Adnan Menderes Barajı'nı 6 yılda tamamladıklarını kaydeden AK parti Aydın İL Başkanı Sadık Atay, "Referandumda Aydın'da yüzde 36'lık gibi bir oranla evet oyu çıkardık. Bildiğimiz gibi hayır cephesini oluşturan partiler, tüm ülkede olduğu gibi kara propaganda yaparak Aydın'da da referandumu partiselleştirdi. Bildiğimiz gibi AK Parti kurulduğundan yana Aydın'dan aldığımız en düşük oyumuz yüzde 26, en yüksek oyumuz ise yüzde 29. Referandumda aldığımız sonuca baktığımızda AK Parti kurulduğundan bu yana Aydın'da yüzde 10'luk bir artış sağladık. Bundan dolayı tüm teşkilatlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Atay ayrıca,Çine Barajı'nın açılışına katılanlara da teşekkür ederek "Aydınlılar, Baraj açılışında gösterdiği katılımla, Çine Adnan Menderes Barajı'na sahip çıktıklarını gösterdiler. Devlete ve millete hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti'ye bekliyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile