Ak Parti 52. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nca 52'inci Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılan toplantıya konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, geçen yıl Nisan ve Mayıs aylarında AK Parti iktidarının her alanda yaptığı dev hizmetler sayesinde Türkiye ekonomisinin tarihinin en başarılı dönemlerinden birine şahit olduğunu söyledi.

Özellikle geçen yıl Mayıs ayı içinde faiz oranlarının Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en düşük seviyesine düştüğünü ileri süren Köktaş, "Borsa 93 binin üzerine çıkarak tarihi rekor kırmış, Merkez Bankası rezervimiz 136 milyar dolarla tarihin en yüksek seviyesine ulaşmıştır. Yine Mayıs ayı içinde IMF'e olan borcumuzun 14 Mayıs'ta son dilimini ödemiş, borcumuzu sıfırlamış, hatta 5 milyar dolar borç verir duruma gelmiştik. Rayında güzel bir şekilde giden bir treni, bir takım çevreler, ağaçların gölgesinde saklandıkları yerden çıkarak durdurmak istedi. AK Parti iktidarları boyunca çevreye verdiği değeri görmezden gelen bu çevreler istedikleri gibi yönlendirdikleri yazılı ve görsel basında, sosyal medya da insanları kışkırttılar, tüm mecralarında kendi oyunlarına alet ettiler. Gezi olaylarına katılan insanlar bile sonradan bu olayın bir ağaç kesme olayı olmadığını anladılar. Geçen yıl 17 ve 25 Aralık olaylarında ise aktörlerin aynı fakat senaryosunun farklı olduğu bir oyun sergilemek istediler. Ülkemizde yine insanları kendi oyunlarına alet etmek istediler. Fakat aziz milletimiz bu oyuna gelmedi" dedi.

Toplantıda sırasıyla Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir'de birer konuşma yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile