Ak Parti Adayı Şahin Esnafdan Hem Oy Hem Dua İstedi

AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, merkez Osmangazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Milletvekili adayı Şahin, Küplüpınar ve Tuna mahallelerinde esnafın oylarını ve dualarını istedi.

Esnaf ziyaretine AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve partililer de katılarak, vatandaşlara broşür ve rüzgar gülü dağıttı. Şahin, pazar yerini de dolaşarak, halkın sıkıntılarını dinledi. Esnafın ve mahalle halkının gösterdiği ilgiden memnun kalan Şahin, şöyle konuştu: "12 Haziranda, bazı kesimler bizi desteklemese de, AK Parti‘nin tek başına iktidara geleceğini herkes iyi biliyor. Ama bizim daha güçlü olmamız için, bir kişinin dahi oyuna ve duasına ihtiyacımız var. Esnafımızın ufak tefek

sıkıntıları var, bunlar giderilmeyecek sıkıntılar değil. Önceki seçimlerde oy istemek için gelen partililer seçimlerden sonra bir daha ortalıkta gözükmemiş. İnşallah biz tekrar ziyarete geleceğiz. O zaman da esnafın sıkıntılarını dinleyeceğiz ve elimizden gelen yardımı yapacağız. İnsanlarımız, el sıkarken, göz göze gelirken bile mesaj veriyor, ben bunları bir kenara yazıyorum. İnşallah, Allah bizi utandırmaz."

Şahin, Küplüpınar‘da, AK Parti Bursa milletvekili adayı İsmet Su‘yun seçim bürosunun açılışına da katıldı. Burada mahalle halkına seslenen İsmet Su, şunları söyledi: "Seçim süreci başlayalı dört gün oldu. Gezdiğimiz kahvehanelerde, marketlerde, berberlerde bizleri motive edecek yansımalar var. Tek başına, anayasayı değiştirecek şekilde iktidar olun, bizi daha fazla refaha diye vatandaşlarımızdan güzel sözler duyuyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile