Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kahraman:

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kahraman:

AK Parti Kırşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Kahraman Neşet Ertaş’ın vefatının birinci yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında ‘Neşet Ertaş bir değerdir.

Kahraman, “Bizler ondan çok şey öğrendik. Öncelikle mütevazi olmayı, içten olmayı öğretti. Belki farkında bile değildi bizlere bunu aşıladığından. O, sadece kendisiydi çünkü. Gayet içten, samimi. Gariban bir hayat geçirdiği için de içimizden hatta evimizden biri gibiydi. Benim için özel bir anlamı kıymeti de vardı.

Kendisinin yoksulluk yıllarını çocukluğuma benzettiğimden dolayı ayrı bir yakınlık hissederdim Neşet Ertaş denilince. Nur içinde yatsın. Büyük Üstad Neşet Ertaş’ın hayata gözlerini yummasının üzerinden bir yıl geçti.

Bu bir yıllık zaman zarfında Ertaş’ın isminin verildiği bir çok etkinlik düzenlendi ve Ertaş’ın adını taşıyan güzel eserler meydana getirildi.

Vefatı, sadece bedenini toprağın altına koydu. Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş her daim bizimledir. Bazen neredesin sen diyerek yad ettik gözyaşlarımızla, bazen de Kesik Çayırla oynadık düğünlerde. O, hep bizimleydi. Neşet Ertaş, türküleriyle kalbimizin ortasında her zaman yaşayacaktır” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile