Ak Parti'den Senkaya Çikarmasi

Ak Parti'den Senkaya Çikarmasi

Cumhurbaskanligi ve Milletvekili seçimlerine 5 günden az bir zaman kaldi. Adalet ve Kalkinma Partisi Il Baskanligi ve Milletvekili Adaylari ilçeleri adim adim gezerek seçim hazirliklarini sürdürüyorlar.

Bugünkü seçim gezisini ilk olarak Ilçe Baskani Ruhi Tanriverdi refakatinde Narman Ilçesi’nde baslayan Milletvekili Adayi Mehmet Öz, ardindan Senkaya’ya geçerek mitinge istirak etti. Senkaya’da Il Baskani Av. Ibrahim Küçükoglu, Milletvekili Adaylari Mehmet Emin Öz, ve Muhammed Gökberk Kocaaliler, çikarma yaptilar.

Aksar beldesinde organize edilen ilçe mitingine katilan Küçükoglu, Öz ve Kocaaliler’e ilginin yogun oldugu gözlerden kaçmadi. Il Baskani Küçükoglu, Cumhurbaskanimiz Erdogan’in, ve liderligini yaptigi, temelleri bu topraklarda ve bu topraklarin bin yillik sahibi olan necip milletimize ait olan, AK Parti’mizin her zaman yaninda olduklarini dile getirdi. Küçükoglu, “Nasil ki bundan tam bir asir önce bagimsizligimizin ve istiklalimizin dirilis mesalesini Erzurum’dan yaktiysak, simdide, miting meydanini hinca hinç dolduran dadaslar olarak 14 Mayis seçimlerinde Türkiye yüzyiliyla, ülkemizin yeniden sahlanisinin mesalesini kadiniyla, erkegiyle, genciyle, yaslisiyla buradan hep birlikte yakiyoruz. Millet ve ülke olarak, tarihi bir dönemden geçmekteyiz. Bu tarihi dönemde Ya "hep birlikte 86 milyon olarak biz kazanacagiz" ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlari ferasetle bozacagiz. Ya da bize diz çöktürmek isteyenlere teslim olacagiz” dedi.

Öz; Yaparsa Ancak Ak Parti Yapar

Senkaya mitinginde söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili Adayi Mehmet Emin Öz, ise AK Parti’nin, yilin 365 günü zaten sahalarda olan bir siyasi hareket olduguna vurgu yaparak, “Milletimizin gönlünde yer bulmaktan baska bir gayesi olmayan bizlere sahip çikacak olan da, yine kadirsinas hemserilerimiz olacaktir. Senkayali vatandaslarimizin da elbette beklentileri talepleri vardir. Bunlarin çözümü de yalnizca AK Parti ile mümkündür. Bugün esnafimizla, tüccarimizla, kamu çalisanlarimiz ve tüm vatandaslarimizla gönül rahatligi içerisinde bir araya gelebiliyorsak; bunun sebebi partimize gösterilen teveccühü halkimiza hizmet olarak yansitabilmis olmamizdir. Bizde temel felsefe budur; halka hizmet etmek, Hakk’a hizmet etmek demektir. Ne mutlu bizlere ki; sizlerden aldigimiz destekle iste bu ayricaligi yasiyoruz” diye konustu.

Kocaaliler; Sahlanis Dönemine Giriyoruz

Erzurum’un en genç adayi olan AK Parti Milletvekili Adayi Muhammed Gökberk Kocaaliler’e, mitinge katilanlar yogun ilgi gösterdi. Sempatik tavirlari ile hemen her kesimin yakin temasta oldugu Kocaaliler, mitingde 14 Mayis seçimlerinin önemine degindi. Buradan gençlere çagrida bulunan Kocaaliler, “Erzurum halki 5 Mayis mitinginde tarafini seçti. Insallah tam kadro halinde meclise gidip sizlerin vekaletini almis olacagiz. Senkaya ilçemize yapilan hizmetler ortadadir. Cumhuriyet tarihinde yapilmayan hizmetler AK Parti döneminde yapilmistir. Senkaya Ilçemiz AK Parti ile daha da büyüyecektir insallah. 14 Mayis seçimleri kader seçimi olmakla beraber Sahlanis döneminin de baslangicidir. Bu nedenle Cumhurbaskanimiz liderimizi bir kez daha bu göreve getirmek için herkes üzerine düsen görevi yapacaktir” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile