AK Parti̇'den Yalova'da 6 İ̇lçe Başkanı İ̇le Yola Devam Kararı

AK Parti İstanbul Milletvekili ve İl Koordinatörü Boyraz: 'AK Parti Teşkilatı olarak Yalova’da 6 ilçemizin ilçe başkanı ile yola devam etme kararı aldık. Bu bağlamda üzerimize düşen sorumluluğu bilmemiz lazım. 2019 seçimi bizim için çok önemli'

AK Parti İstanbul Milletvekili ve İl Koordinatörü Osman Boyraz, "AK Parti Teşkilatı olarak Yalova’da 6 ilçemizin ilçe başkanı ile yola devam etme kararı aldık. Bu bağlamda üzerimize düşen sorumluluğu bilmemiz lazım. 2019 seçimi bizim için çok önemli. " dedi.

Boyraz, Çiftlikköy ilçesindeki bir restoranda düzenlenen istişare toplantısında yaptığı konuşmada, milletin vicdanının, gönül gözünün hassas kuyumcu terazisi gibi olduğunu söyledi.

Milletin kalbine giden yollara gönül köprüleri inşa edilmesi gerektiğine dikkati çeken Boyraz, şunları kaydetti:

"İşte bunu başardık mı milletimiz yürüdüğümüz bu kutlu yolda bizleri asla yalnız bırakmayacaktır. Hülasa biz bu aziz millete hem hizmet edeceğiz, hem de hürmet edeceğiz. AK Parti Teşkilatı olarak Yalova'da 6 ilçemizin ilçe başkanı ile yola devam etme kararı aldık. Bu bağlamda üzerimize düşen sorumluluğu bilmemiz lazım. 2019 seçimi bizim için çok önemli. 2019 seçimleri belkide şimdiye kadar yapılan bütün seçimlerin toplamı olacak. Çok çalışmamız ve birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Ayrıca Türkiye’nin neresinde olursa olsun AK Parti’nin hizmet yağmurundan hiçbir belediyenin mahrum kalmasını istemiyoruz. Hedefimiz önümüzdeki seçimlerde Yalova Belediyesi’ni de AK Belediyecilik ile buluşturmak. AK Parti 15 yılda birçok alanda hizmet yaptı."

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise ilçe kongrelerinin başarılı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Öztabak, "Parti yöneticileri ve üyelerinin vatandaşlarla sürekli iletişim ve temas halinde olması gerekiyor. Kurulan parti yönetimlerinin yoğun bir tempo yaşayacağı sürece giriyoruz. Bunun için partimizin her neferinin bu kutlu yürüyüşte omuz omuza olması gerekiyor. Çiftlikköy İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Toplantıya, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü teşkilatın bütün kademelerindeki yönetici ve üyelerİ katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile