AK Parti Denizli İl Başkanı Örki, Adaylığını Açıkladı

AK Parti İl Başkanı Avni Örki, il kongresinde, başkan adayı olduğunu açıkladı.

Örki, AK Parti Denizli İl Koordinatörü Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında, adaylığını açıkladı.

Bir yıl önce AK Parti Genel Merkezi tarafından il başkanlığı görevine atandığını belirten Örki, ''Bizim hamurumuz kardeşlik mayası ile yoğruldu. Kimsenin kalbi kırılmadan ilçe kongrelerini tamamladık. Hiç kimseyi küstürmedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatana, millete hizmet için çalışacağız'' dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, kongre takviminin henüz kesinlik kazanmadığını ifade etti.

Zeybekci, ''Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Denizli il kongresine katılacak. Başbakanımızın Denizli programına göre biz de kongreyi o tarihte yapacağız. Mevcut başkan Avni Örki'nin aday olması teşkilatımızı ve bizleri mutlu etti'' diye konuştu.

Manisa Milletvekili ve AK Parti Denizli İl Koordinatörü Selçuk Özdağ ise, ''Kardan adam gibi erimemek için, devlet adamı olabilmek için 3 şeyden uzak durmak gerekir. Bunlardan biri para, biri kadın diğeri de makamdır. Biz bunlardan hiçbirine tenezzül etmeden adam gibi devlet adamı olabilmek için varız. Hizmet için varız. Biz darbeler mağduru olan Menderes'ler gibi Özal'lar gibiyiz'' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile