AK Parti Denizli Milletvekili Tin Açıklaması

'Paralel ya da başka isimler altında ülkemize saldıran her fitne ocağının ateşini söndürmeye kararlıyız'.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 'Paralel ya da başka isimler altında ülkemize saldıran her fitne ocağının ateşini söndürmeye kararlıyız.' dedi.

Tin, AK Parti Denizli İl Başkanlığında, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Tin, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyümesine mani olmak isteyen bazı küresel aktörler bulunduğunu belirterek, terör başta olmak üzere birçok alanda Türkiye'nin yolunu karanlığa çıkarmak istediklerini söyledi.

AK Parti'nin buna asla müsaade etmediğini, bundan sonra da etmeyeceğini dile getiren Tin, 'Bilinmelidir ki bizi yolumuzdan asla döndüremeyecekler. Bu ülkenin her karış toprağı bizim için kutsi bir öneme sahiptir. Ne dil uzattırırız, ne de kendini bilmez hadsizlere pabuç bırakırız. Türkiye üzerinde çirkin hesap peşinde olanlar milletimizin engin iradesinde boğulmaya mahkumdur. Zaman birlik olma ve güçlü Türkiye yürüyüşünü daha ileri noktalara daha güçlü bir şekilde taşıma zamanı.' diye konuştu.

- 'Terörle mücadeleden taviz vermeyeceğiz'

Milli değerlerin asla yok sayılmayacağını vurgulayan Şahin Tin, şunları kaydetti:

'Bu millete ihanet içinde olanlar, bu ülkenin vatandaşlığını hak etmediği gibi, bu topraklara ayak basmayı da hak etmiyorlar. Ülkemize en büyük vandallığı yapan hainlerin bu topraklardan besleniyor olması da asla kabul edilebilir değildir. Bu anlamda da paralel ya da başka isimler altında ülkemize saldıran her fitne ocağının ateşini söndürmeye kararlıyız. Aziz milletimizin yüreğinde yanan vatan ve bayrak için duyduğu sevda ateşini kimsenin söndürmesine müsaade etmeyiz.Türkiye olarak terörle mücadeleden taviz vermeyecek ve kararlılıkla tek bir terör unsuru kalmayıncaya dek mücadelemizi sürdüreceğiz.'
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile