Ak Parti Erzincan Milletvekili Karakalle Açıklaması

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, ''Sivas'ın yıl dönümünde yürüyüşlerde en önde yürüyen siyasileri, 5 Temmuzda Başbağlar'a da bekliyorum'' dedi.

Karakelle, yaptığı yazılı açıklamada, adalet adına adaletsizliğin asla savunulamayacağını belirterek, son dönemlerde ismi çok kullanılan Sivas olaylarının insanların yüreklerindeki acıyı artırmaktan başka bir işe yaramadığını ifade etti. Karakelle, şunları kaydetti:

''Ne var ki Sivas olaylarını kınarken, Başbağlar'ı hiç gündeme getirmeyenleri de kınamadan geçemeyeceğim. Sivas'ın yıl dönümünde yürüyüşlerde en önde yürüyen siyasileri, 5 Temmuzda Başbağlar'a da bekliyorum. Orada hunharca katledilen hemşehrilerimin de acılarını paylaşmalarını istiyorum. Bu memleket Sivas'ıyla, Başbağlar'ı ile bizimdir. Hain odakların birlik ve beraberliğimizi sabote ettikleri bu hadiselerdeki duygu seli bir tarafı yaparken, diğer tarafı yıkmamalıdır. Bu bağlamda tarihi kirleten, masumiyeti zedeleyen, adaleti örseleyen, her şiddet hareketini telin ediyorum. Terörü meşru bir yol olarak görenlerle, bu uğurda masum insanlarımızın canlarına kastedenleri lanetliyor ve kınıyorum.''
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile