AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den Açıklama

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, son yıllarda suç örgütlerine ve suçlulara, çete ve mafyalara, illegal yapılanmalara vurduğu darbelerle büyük başarılara imza atan polis teşkilatının, milletin gönlünde taht kurduğunu bildirdi.

Üstün, yaptığı yazılı açıklamada, tüm gücünü halktan ve kanunlardan alarak, ülkenin ve milletin huzur ve ferahı için canını hiçe sayarak, bu ulvi görevi yerine getiren Türk Polis Teşkilatı'nın bu yıl 167. kuruluş yıl dönümününü gururla kutladığını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Özellikle son yıllarda, suç örgütlerine ve suçlulara, çete ve mafyalara, illegal yapılanmalara vurduğu darbelerle büyük başarılara imza atan polis teşkilatımız, milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Demokrasinin varlığının uzun süreli olması, insan hak ve özgürlüklerine engel teşkil eden tüm olumsuzlukların kaldırılması ve toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması gibi birçok önem arz eden konuların her zaman bir parçası olan polis teşkilatımızın ve emniyet teşkilatı içinde görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın 167. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu görev uğrunda şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile