Ak Parti Hendek İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Hendek İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatının Danışma Toplantısı Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Danışma Toplantısına AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Aydın, İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divan üyeleri seçildi. Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İl Genel Meclis üyelerinin yaptığı faaliyetler okundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal, "Bizler teşkilat olarak gece gündüz çalışıyoruz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve teşkilatımızın bütün organları büyük bir özveri ve gayretle çalışıyor. Üye çalışmalarımız hızla devam ediyor ve her geçen gün partimize yeni katılımlar oluyor. Üye sayımızda da Sakarya'da Hendek Teşkilatı birinci sıradadır. Talip olduğumuz bu görevde birlik, bütünlük ve kardeşlik içerisinde Hendek halkına hizmet vermekten onur duyuyoruz" dedi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek'in Avrupa ülkelerindeki ilçelerle yarışacak konumda olduğunu belirterek, "İçme suları, yolları, kaldırımları, alt yapısı, eğitimi ve elektrik hatlarının yer altına alınması ve bunun gibi birçok hizmete imza attık. Doğalgaz daha birçok ile gelmeden Hendek'in yüzde 80'inde kullanılmaya başlandı. Eğitim Fakültesinin ilçemizde kalması için gayret sarf ettik. Yaşlılarımızı da unutmayarak yaşlılar yurdu yapıp bakanlığa devrini yaptık. Seçimlerde verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız. Seçim beyannamemizde vermiş olduğumuz sözlerin yarısını yerine getirdik. Hizmetlerimiz sadece Hendek'te, Sakarya'da değil Türki Cumhuriyetleri'ne de birçok hizmetler yaptık. Ramazan ayında da Pakistan'da yaşanan sel felaketinden dolayı oradaki insanlara Hendeklilerin yardımları ile 12 TIR dolusu yardım ve Pakistan'da kurulan Mevlana Evlerinden de elli adet göndererek Hendek Mahallesi kurduk. Evlerin anahtar teslimlerini de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptı" diye konuştu.
Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de hükümetin icraatları hakkında bilgi vererek, "AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetler ortadadır. Eğitimde sekiz yılda 170 bin derslik yapılmış ve buda demek oluyor ki on derslikli olup yaklaşık 17 bin okul yapılmış. Dersliklerde yirmi öğrenci okusa üç milyon çocuğumuz eğitim alıyor demektir. İl başına yaklaşık 200'e yakın okul düşer. Bunlar Başbakanımızın gücü ve sizlerin de Başbakanımıza verdiğiniz güçle oldu. Sağlıkta yeniliklere imza attık. Hastanın istediği doktoru seçme hakkı olduğu gibi, aile hekimlikleri ile de hekiminiz sizi takip edecek, ayrıca hekiminizi değiştirme hakkına da sahipsiniz. Engelli çocuklar için de hükümetimiz ihtiyaçların karşılanması adına maaş bağladı. Hizmetlerimiz hızla devam ediyor. Yürüdüğümüz yol güçlü ve güvenli bir yoldur" dedi.
Milletvekili Recep Yıldırım da 12 Eylül'de yapılan referandumda Hendek'te gösterilen başarıdan dolayı teşkilatı tebrik ederek, "AK Parti Hükümeti yeni bir çığır açtı. Sizlerle birlikte elbirliği ile hedefe ulaşacağız" diye konuştu.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise "Hendek Teşkilatının her zaman coşkulu ve yenilikçi olduğunu görüyoruz. Heyecanımızı, inancımızı ve azmimizi hiçbir zaman yitirmemeliyiz. Örnek davranışlar sergileyerek hizmetlerimize devam edelim. Bizler halka hizmeti hakka hizmet olarak gördük ve gereğini yapıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından 12 Eylül tarihinde yapılan Referandumda, Gündoğan köyünden Adem Kondakçı, Kurtuluş köyünden Hayrettin Ökten, Kocatöngel köyünden Kasım Mancık, Yeşilyurt Kocaahmetler mahallesinden Yusuf Dilber, Uzunçarşı mahallesinden Aziz Koç ve Turanlar mahallesinden Aydın Demirci'ye yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile