AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın İnegöl'de

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın İnegöl'de

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan ayı içinde İnegöl’ün tüm mahallelerinde düzenlenmesi hedeflenen ‘Sokak İftarları’nın 8'ncisi Mahmudiye Mahallesi'nde yapıldı.

Mahmudiye Mahallesi Karanfil Sokak'ta düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Başkan Vekili Yusuf Şen, İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Gültekin ile çok sayıda mahalleli katıldı.

Sedat Yalçın ise, sokak iftarlarına parti teşkilatı olarak önemsediklerini belirterek, "Bugün çok güzel bir birliktelikte, İnegöl ilçe teşkilatımızın düzenlediği bu sekizinci sokak iftarında bir aradayız. Çok mutluyuz. Ramazan ayı bildiğiniz üzere birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, yardımlaşmanın, manevi duyguların zirve yaptığı ay. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olarak tanımlanmış bu ay. Bu ayın gereği olan dayanışmayı gösterme adına bu güzel organizasyonları yapmaya gayret ediyoruz. AK Parti’nin Bursa’daki tüm milletvekilleri, tüm teşkilatları Bursa’nın tüm mahallelerinde sokak iftarlarında vatandaşlarımızla beraberler. Bunu çok önemsiyoruz. Çünkü, biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizlerin bizlere verdiği destekle ülkenin büyük problemlerini çözmeye gayret ediyoruz. Cesaretimizi sizden alıyoruz" diye konuştu.

Önceki gece Hakkari’de şehit olan 8 vatan evladı için Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyen Yalçın, "Ülkemiz güçlendikçe, büyüdükçe, bölgesinde iddialı bir ülke oldukça, çevremizde bizden rahatsız olanlar olacaktır. Türkiye’nin pozisyonunu sindiremeyen güçler olacaktır. Biz birliğimiz ve beraberliğimizi, bölünmez bütünlüğümüzü bozmadan bu mücadeleyi vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile