Ak Parti İl Başkanlığı'nda Görev Dağılımı

Ak Parti İl Başkanlığı'nda Görev Dağılımı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda birim başkan yardımcıları ve ilçe koordinatörü üyeleri belirlendi.

11 farklı birimdeki başkan yardımcıları kamuoyuna duyuruldu. Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Yıldız ve Cemal Tuna getirildi. Diğer birimlerdeki il başkan yardımcıları şu şekilde:
"Teşkilat Başkan Yardımcıları Nilüfer Kahveci, Seyfettin Sivri ve Abdullah Duman. Seçim İşleri Başkan Yardımcıları Emine Yavuz Gözgeç ve Emine Davran. Tanıtım ve Medya'dan Sorumlu Başkan Yardımcıları Binnur Hayal ve Sertaç Karaalp. Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ali Ömeroğlu. Sosyal İşler Başkan Yardımcıları Çiğdem Ceyhan ve Faruk Uğur Ölekli, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları: Emel Gözükara ve Durmaz İbrahim Aytekin, Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı İsmet Acar ve Özkan Özipekliler. Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Dilek Durak ve Zeki Eker. Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Ali Rıza Özmen. AR-GE Başkan Yardımcısı Nesuha Özyıldırım ve Ali Yılmaz olurken, İl Sekreter Yardımcılığına ise Şükran Misci ve İlhami Aydın getirildi.
İlçe Koordinatörlüğüne atandan isimler ise şu şekilde:
"Osmangazi'de Nilüfer Kahveci, Cemal Tuna ve Enbiya Akkuş. Yıldırım'da Dilek Durak ve Emine Davran. Nilüfer'de İsmet Su ve Ali Yılmaz. İnegöl'de Ali Ömeroğlu, Abdullah Duman ve Şemsettin Hacıoğlu. Gemlik'te Binnur Hayal ve Dilek Yamakoğlu. Mustafakemalpaşa'da İbrahim Aytekin ve Ahmet Yıldız. Orhangazi'de Özkan Özipekliler ve Zeki Eker. Karacabey'de İsmet Acar ve Osman Küçükdağ. Kestel'de Çiğdem Ceyhan ve Şükran Misci. Yenişehir'de Sertaç Karaalp ve Emir Cemal Beşkardeş. Mudanya'da Nasuha Özyıldırım ve Öznur Yağcı. Gürsu'da Emel Gözükara Durmaz ve Emine Yavuz Gözgeç. İznik'te Seyfettin Sivri ve İlhami Aydın. Orhaneli'de İbrahim Güler ve Nazım Maral. Keles'te Zekeriya Ayışık ve Ali Rıza Özmen. Harmancık'ta Ali Hasdemir ve Cüneyt Bülent Şeker. Büyükorhan'da Faruk Uğur Ölekli ve Hikmet Ertaş"
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile