AK Parti İl Başkanlığında Görev Değişikliği

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda görev değişikliği yapıldı.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamada, İl Başkanı Necip Filiz, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yürütme Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan bazı arkadaşlarının görevlerinden ayrıldıklarını, yerlerine başka arkadaşlarının getirildiğini belirtti.

Yürütmedeki görevlerinden ayrılan bu arkadaşlarının Yönetim Kurulu üyeliklerinin devam ettiğini bildiren Filiz, şunları kaydetti:

'Biz siyaseti bir hizmet ve görev yarışı olarak kabul ediyoruz ve görüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana teşkilatlarımız ve bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde hedefe yürümeye çalışıyoruz. Sorunları ve güzellikleri paylaşmak için çıkılan bu yolda, bu yoğun tempoda kimi zaman görev değişimi, teşkilat içinde bir kan değişikliği olması olasıdır. Önemli olan gök kubbede hoş seda bırakmaktır. Bu hizmeti bir bayrak yarışı olarak görmekteyiz. Bu görevleri bugüne kadar başarı ile yerine getiren arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra görevi teslim alan arkadaşlarımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.'

Yeni Yürütme Kurulunun, şöyle oluştuğu bildirdi:

'Siyasi Hukuki İşler: Yusuf İzzet Ayhan, Teşkilat İşleri: Halil Turan, Seçim İşleri: Mustafa Gürbüz, Tanıtım ve Medya İşleri: Cevdet Çiftçi, Sosyal İşler: Abdullah Şencan, Dış İlişkiler: Müberra Öznur, Yerel Yönetimler: Şamil Çınar, Ekonomi İşleri: Dilaver Yardım, Halkla İlişkiler: Ali Taşevli, İdari ve Mali İşler: Mustafa Küçüker, Ar-Ge: Yavuz Aki, İnsan Hakları: Ayşin Bozkurt, Çevre ve Şehircilik Başkanı: Bayram Ali Çoban, İl Sekreteri: İsmail Balaban.'

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Halil Pekdemir ve Birtan Şahan geçen hafta Yürütme Kurulu görevlerinden istifa etmişti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile