AK Parti: İzmir İl Başkanı referandumdan sonra görevinin başında kalacak

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, referandumdan sonra da İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın görevinin başında kalacağ

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, referandumdan sonra da İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'ın görevinin başında kalacağını açıkladı.

Ömür Kabak, referandumda 'hayır'ların 'evet'lerden daha fazla çıkması durumunda görevinden ayrılacağını açıklamıştı. Bunun üzerine, İzmir'de 'hayır'ların baskın çıkacağı tahmin edilerek bazı basın yayın organlarında Kabak'ın referandumdan sonra görevden ayrılacağı yönünde haberlerin yer alması üzerine Erdem, bir açıklama yaptı.

Ege bölgesinde ve İzmir'de yayın yapan bazı basın-yayın organlarında Kabak'ın, referandum sonrasında görevden ayrılacağı ve yerine getirilecek isimler konusunda çeşitli iddialar gündeme getirildiğini ifade eden Erdem, "İl başkanımızın görevde kalıp-kalmayacağının İzmir'e yönelik referandum sonucuyla ilişkilendirilmesi gazetecilerin haber bulma refleksinden kaynaklanmaktadır. Sayın Kabak, görevinin başındadır. Konuyla ilgili spekülasyonların da gerçekle bir ilişkisi bulunmamaktadır." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile