Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur:

Ak Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur:

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, hayal olan değil gerçek olan yatırım ve hizmetleri yaptıklarını ifade ederek, "Koyduğumuz bütün hedeflere teker teker varıyoruz. AK Parti Türkiye‘de ve dünyada ezberleri bozmaya devam edecek." dedi.

Baybatur yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ekonomide yılın ilk çeyreğinde yaptığı rekor büyümeyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa’dan örnek göstererek hedeflediğini söyledi. Baybatur, "Sayın Başbakanımız, geçen yıl Mayıs ayında Manisa OSB’de yaptığı toplu açılışların ardından, televizyonda ‘Ulusa Sesleniş‘ programında Manisa’yı örnek göstermiş ve ekonomik büyümenin devam edeceğini söylemişti. Bu gün görüyoruz ki hayal olan değil gerçek olan yatırım ve hizmetleri yapıyoruz. Koyduğumuz bütün hedeflere teker teker varıyoruz. AK Parti Türkiye’de ve dünyada ezberleri bozmaya devam edecek. Biz bu ülkeye hizmeti bir sevda bildik. Bizim sevdamız bu ülkenin insanına hizmettir. İşte bu gün dünyada gelinen noktada Türkiye dünyanın en hızla büyüyen ekonomisi olarak yüzde 11’lik büyüme rekoru ile 1. sıraya yükseldi. Hem de Çin gibi dünya deve bir ülkeyi geride bırakarak en hızlı büyüyen ekonomi oldu. Başbakanımızın koyduğu hedefler bununla ibaret değil. Biz ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Asıl hedef Türkiye için 2023 yılıdır. Bu Manisa içinde aynı Türkiye içinde aynıdır.” dedi.

Manisa’nın sanayide ve ekonomide önemli bir yer tuttuğunu ifade eden AK Parti Manisa İl Murat Baybatur, ihracatta yüzde 22’lik büyüme kaydederek ilk 10 kent arasında yer aldığına dikkat çekti. Manisa’nın Türkiye’nin lokomotifi görevini üstlenebileceğini belirten Baybatur, “Görüyoruz ki Başbakanımız, AK Parti hükümetimiz ülkede güzel bir istikrar sağladı ve devam ettiriyor. Bütün dünyanın imrenerek baktığı konuma geldik. Dünyada ülkeler krizin yaralarını sarmaya çalışırken biz Türkiye olarak lider konuma geldik. Gelişen dünya düzenini belirleyin bir ülke konumuna geldik. Halkımızda bizi desteklemeye devam ediyor." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile