Ak Parti Milletvekili Ulema: Asarlık İzmir'de Değil Mi?

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Ulukent ve Asarlık'ı ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu eleştiren Ulema, 'İşimiz İzmir, gücümüz İzmir diyorsunuz. Sayın Başkan, burası İzmir değil mi? Sadece slogan siyaseti yapıyorsunuz. ' dedi.

Milletvekili Ulema, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, Kadın ve Gençlik Kolları ile meclis üyeleriyle birlikte Menemen ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, esnafı ve TOKİ konutlarında oturanları ziyaret etti. Vatandaşlar, Ulukent çarşı esnafını gezen Ulema'ya, belediye hizmetlerinde yaşadıkları sıkıntıları aktardı. Asarlık 2. etap TOKİ konutlarını ziyaret eden Nesrin Ulema'ya vatandaşlar, yol ve su konusunda uzun zamandan beri sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Mahalle sakinleri, konuyla ilgili olarak İzmir Büyükşehir ve Menemen belediyelerine müracaatları olduğunu ancak hiçbir gelişme kaydedilmediğini bildirdi.

Türkiye'de birçok belediyenin bu tür küçük problemleri çok önceden bitirip yıllar sonrasına fırsatlar oluşturmak için dev yatırımlar yaptığını belirten Milletvekili Ulema, 21. yüzyılda hâlâ böyle sıkıntılar yaşanmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. AK Parti hükümetinin, KÖYDES ve BELDES projeleriyle Türkiye'nin köylerinin tamamında altyapı ve su problemlerini tarihe gömdüğünü belirten Ulema, diğer yandan kanunlar gereği büyükşehir belediyelerinin, sorumluluk alanlarında bulunan yerleşim yerlerinde su ve altyapı hizmetlerini yaptığını hatırlatarak, 'Vatandaşlarımızın su ve yol gibi sorunları olduğunu görmek bizi çok üzüyor ancak bu tür konular belediyelerin görevi olduğu için maalesef bir şey yapamıyoruz. 21. yüzyılda Türkiye'nin üçüncü büyük şehrinde hâlâ böyle sıkıntılar olması gerçekten çok üzücü. ' şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile