Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu’da

Ak Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Karasu’da

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çelik ilk ziyaretini ilçe teşkilatına gerçekleştirdi. AK Parti Karasu ilçe Başkanı İshak Sarı ile görüşen Çelik daha sonra beraberinde İlçe Başkanı İshak Sarı, İl Genel Meclisi Üyeleri Nuri Haşmenoğlu, İlyas Balcı, eski belediye başkanlarından Ahmet Genç ve partililerle birlikte Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay Karasu Kaymakamı olarak göreve başlayan Şafak Gürçam’a “hoş geldiniz” diyen Milletvekili Çelik, Kaymakam Gürçam’ı ziyaretinin ardından Karasu sahilinde yapımı devam eden dalgakıranları inceledi.

Dalgakıran incelemelerinin ardından Karasu Yeni Mahallede bulunan ve Sakarya Nehri’nin Karadeniz’e döküldüğü noktada bulunan balıkçı barınağında balıkçılarla sohbet eden Çelik, Karasu’nun hızla gelişimini devam ettirdiğini ve ilçeye yapılan yatırımlarla sadece Karasu’nun değil Sakarya’nın da geleceğinin şekillendirildiğini söyledi.

İlçede vatandaşlarla ve esnaflarla da buluşan Çelik, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından verilen yemeğin ardından Karasu ziyaretini tamamladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile