Ak Parti Salihli'de İstifa Depremi

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil ve Yönetim Kurulu'nun tamamı istifa kararı aldı.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "2011 genel seçimlerinde mücadele edecek daha canlı, daha dinamik bir teşkilatın kurulmasını sağlamak ve yeni vizyon, misyon sahibi arkadaşların önünü açmak üzere 30 eylül 2010 tarihi itibari ile teşkilatımızca alınan ortak karar doğrultusunda yönetim kurulu olarak görevimizden kendi isteğimizle ayrılıyoruz. 2 dönemdir başında bulunduğum Salihli ilçe teşkilatında görev alan, destek olan tüm teşkilat üyelerimize,
bizden dualarını esirgemeyen gönüldaşlarımıza, bize teveccüh göstersin göstermesin tüm Salihlililere teşekkür ederim. Görevi devralacak kardeşlerimize şimdiden başarılar diler, kararımızın ülkemize, milletimize,Salihlimize ve partimize hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Mahmut Börekçigil'in 12 eylül referandumu sonrasında Manisa İl Yönetimi'ne geniş bir içeriğe sahip olduğu öğrenilen rapor yazdığı ve gerekli görülmesi durumunda sorumluluğu alarak istifa etmeye hazır olduğu bildirildi. 29 mart seçimlerinde CHP ve MHP'nin ardından 3. sırada kalan AK Parti, referandum oylamasına büyük önem veriyordu. Ancak, AK Parti referandum sonucunda Salihli'de istediği sonucu alamadı ve Manisa ilçeleri arasında Salihli en fazla "Hayır" oyunun çıktığı ilçe oldu.
Börekçigil ve yönetim kurulunun istifasının ardından genel merkezin kısa bir süre içerisinde atama yapacağı kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile