Ak Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Ak Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Sapanca İlçe Danışma Meclisi toplantısı Sapanca Belediye Düğün salonunda yapıldı.

Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci, AK Parti Sakarya il Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Aydın, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, Belediye Encümen ve Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda ilk olarak "40 soruda neden 'Evet' " isimli slayt gösterildi.Gösterim sonrası söz alan Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu yakın bir zamanda doğalgaz çalışmalarının 2. etabının başlayacağını belirterek, "Bölge ile ilgili yapılan projeleri AGDAŞ'a ilettik sürecin başlamasını bekliyoruz. Diğer yandan yeni alışveriş merkezinin yapılacağı alandaki eski binaların yıkımı 30 Temmuz'da gerçekleşiyoruz ve hemen ihale edeceğiz. Bir buçuk yıl gibi bir sürede bitirmeyi planlıyoruz" dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Erol Aslan Cebeci ise konuşmasına "Bu akşam benim için çok özel çünkü ilk defa siyasi içerikli bir konuşma yaparken 5 tane çocuğum beni kendi ilçemde dinliyorlar heyecanlanmamak mümkün değil" sözleri ile başladı. Konuşmasının devamında referandum sürecine gelirken yaşanan sorunları anlatan Cebeci, "Bugün geldiğimiz noktaya gelmek için çok sancılı bir dönem yaşadık Anayasa değişikliği yapacağız diye partimiz hakkında kapatılma davaları açıldı.Ama partimizin duruşunda hiçbir değişme olmadı biz bu işe siyasi sermaye yatırdık" dedi. Yaklaşık 3 saat süren toplantının son bölümü ise soru cevap şeklinde geçti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile