AK Parti Seferihisar 14 Mayis'a Hazir

AK Parti Seferihisar 14 Mayis'a Hazir

AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin, ilçe seçim kuruluna sandik görevlileri listesini veren ilk parti olduklarini, 14 Mayis 2023’te gerçeklesecek Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 570 kisinin sandik sorumlusu olarak görev üstlenecegi bilgisini verdi.

AK Parti, Seferihisar’da sandik görevlileri listesini ilçe seçim kuruluna teslim eden ilk siyasi parti oldu. Seferihisar’da her sandikta bir asil bir yedek olmak üzere iki sandik görevlisinin görev alacagini belirten AK Parti Seferihisar Ilçe Baskani Ahmet Aydin, “Okul sorumlularimiz, kat görevlilerimiz, müsahitlerimiz de göreve hazir. Gönüllü üyelerimizin katilimi ile 14 Mayis 2023 Pazar günü sandik basinda tam kadro hazir bulunacagiz” dedi.

Yaptigi açiklamada seçimden seçime halka giden bir parti olmadiklarini vurgulayan Baskan Aydin, "4 buçuk yildir ilçe baskanligi görevini ifa ediyorum. Yerel seçimlerin ardindan hemen saha çalismalarimiza devam ettik. Yaklasik 2 yilimiz vatandaslarimizi erken seçim olmayacagina ikna etmekle geçti. Simdi beklenen güne kutlu zafere çok yakiniz. 14 Mayis seçimlerine tam kadro haziriz. Biz ne üyelerimize, ne de seçmenimize seçimden seçime giden bir parti degiliz. Seçim degil hizmet odakli çalisiyoruz. Seferihisar halkinin sorunlarini seçimden seçime dinleyen, sadece seçim dönemi hane ziyareti yapan bir parti olmadik. Il baskanligimizin yürüttügü gönül seferberligi ile girilmedik gönül, Karinca Modeli çalismalarimiz ile girmedigimiz hane, gezmedigimiz mahalle, cadde ve sokak kalmadi. Seferihisar’in sorunlarini, halkimizin taleplerini dinlemekle kalmiyor bu sorunlari çözüyor, Seferihisar’imiza hizmetler getiriyoruz. Bu konuda üstümüze düsen sorumlulugu fazlasiyla yerine getiriyoruz. Seferihisar’in ihtiyaci olan yatirimlari, yatirim programina aldiriyor, yatirima alinan hizmetlerin yasama geçmesi, temeli atilan hizmetlerin en kisa sürede tamamlanmasi için 7/24 lobi çalismasi yürütüyoruz” dedi.

AK Parti Seferihisar bünyesinde kurulan Seçim Koordinasyon Merkezinin her seçim oldugu gibi bu seçimde sahada olmaya devam edecegini belirten Baskan Aydin, "Seçim Koordinasyon Merkezimiz hazirliklarini 1 yil önceden tamamladi. Seçim kurulumuzun basinda deneyimli bir isim olan Fadime Sibel Yilmaz yer aliyor. Ilçe Seçim Kuruluna, sandik kurulu üye listesini ilk veren siyasi parti olarak seçimlere ne kadar hazir oldugumuzu göstermis olduk. Seçim Koordinasyon Merkezi, yönetim kurulumuzla koordineli bir sekilde seçim ile ilgili tüm islemleri yürütmektedir" seklinde konustu.

Seferihisar’da seçmen ve sandik sayisi ile ilgili bilgi veren Baskan Aydin, söyle devam etti:

"14 Mayis’ta yapilacak olan Cumhurbaskanligi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde 44 bin 713 Seferihisarli seçmen 129+1 sandiklarda oy kullanacak. Seferihisar’da seçmen ve sandik sayisinda ciddi bir artis söz konusu. 2019 mahalli idareler seçiminde 21 mahallemizde, 108+1 sandik kuruldu ve toplam seçmen sayimiz 33 bin 238 idi. 14 Mayis seçimlerinde 21 mahallemizde kurulacak 129+1 sandikta 44 bin 713 kisi oy kullanacak. Sandiklarin basinda ise sandik sorumlusu, müsahit ve çesitli pozisyonlarda görev alacak 570 AK Partili vatandaslarimiz olacak.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile