Ak Parti Siyaset Akademisi Eğitimi Sona Erdi

AK Parti Adana İl Başkanlığı koordinesinde sürdürülen Siyaset Akademisi sona erdi.

Adana’daki 6 . dönem eğitimlerinin ardından yapılan sertifika sınavında kursiyerler ter döktü .


İki ay boyunca devam eden Siyaset Akademisinin sınavı tek oturumda gerçekleşti . Yapılan sınavda akademiye katılan öğrenciler dönem sonunda sertifikalarını alabilmek için 50 soruluk sınavdan geçtiler .


Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Siyaset Akademisi Adana İl Koordinatörü Ali Sorar , sınavın büyük bir özveriyle tamamlandığını belirterek , beklentinin üzerinde katılımın sağlanmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi .

Siyaset Akademisinde başından sonuna kadar büyük bir ciddiyetle derslerin işlendiğini ve katılımcılara çok önemli bilgilerin aktarıldığını vurgulayan Sorar ; “Derslerimiz haftada 2 gün olmak üzere 18 Kasım 2011`den 14 Ocak 2012 tarihine kadar toplamda 16 gün olarak aralıksız devam etti . Bu eğitimler kapsamında akademisyenlerden , değerli gazetecilere ve yazarlara kadar alanında bilgi sahibi olan birçok konuşmacıyı ağırladık . Onların bilgi ve deneyimlerinden faydalandık . Başarılı bir çalışma olduğu kanaatindeyim . AK Parti yaptıkları ile bu ülkeye çok hizmet etti . Bu organizasyonlar sayesinde , AK Parti siyasete itibar kazandırdı . Siyaset Akademisi organizasyonları yeni konularla devam edecektir . ” dedi .


Siyaset Akademisi Adana Koordinatörü Ali Sorar , yapılan sınavda siyasal , kültür , demokrasi tarihi , Türkiye ekonomisi ve demokratik doktrinler ile ilgili sorular sorulduğunu belirtti . Siyaset Akademisinin AK Parti bünyesinde gerçekleştirilen büyük bir proje olduğunu ifade eden Sorar , Şubat döneminde açılacak olan akademi kayıtlarının başladığını ve İl Başkanlığında kayıtların alındığını söyledi .


Sorar ayrıca , detaylı bilgi için 0322 459 88 58 numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini ve Mart ayı başında açmayı planladıkları eğitimlere kayıtların başladığını açıkladı .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile