AK Parti Sözcüsü Çelik Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Bu Soykirim Sebekesine Karsi Insanligin Ve Küresel Vicdanin Sesidir'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Israil Disisleri Bakani’nin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Türkiye’yi hedef alan açiklamalarina, "Cumhurbaskanimiz bu soykirim sebekesine karsi insanligin ve küresel vicdanin sesidir" seklinde yanit verdi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Israil Disisleri Bakani, Cumhurbaskanimizi ve Türkiye’yi seviyesiz bir sekilde hedef alan açiklamalarina devam etmis. Katliam siyasetinin üyeleri tarafindan yapilan bu seviyesiz açiklamalar yok hükmündedir. Netanyahu hükümetinin soykirimci bir barbarlikla hareket ettigini ifade ediyor olmamiz elbette bu katliam sebekesini rahatsiz ediyor. Cumhurbaskanimiz bu soykirim sebekesine karsi insanligin ve küresel vicdanin sesidir. Tüm uluslararasi platformlarda Filistin halkinin haklarini en üst seviyede savunmaya devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile