AK Parti Teşkilat Başkanı Ataş'tan Başkan Revi'ye Teşekkür

AK Parti Teşkilat Başkanı Ataş'tan Başkan Revi'ye Teşekkür

Trabzon’da 1 Kasım Genel Seçimlerinde yüzde 66.5 oy oranı alan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’tan tebrik ve teşekkür geldi.

Başkan Revi’yi makamında misafir eden Ataş, “1 Kasım Genel Seçimlerinde göstermiş olduğunuz başarı ve oy oranınızı arttırarak elde edilen 5. milletvekili Trabzon’un Türkiye için ne denli önemli olduğunu göstermiştir. Trabzon zoru başararak memleket meselesi olan 1 Kasım Seçimlerinde meseleyi kavramış ve gerekeni yapmıştır. Şahsınızda Trabzon teşkilatlarını tebrik ediyor ve Trabzon’lu vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Teşkilat Başkanı Ataş, yaptığı açıklamaların ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu imzalı tebrik ve teşekkür plaketini Revi’ye takdim etti. Ataş’a teşekkür eden Revi ise, “Milletin zaferinde Trabzon olarak elimizden geleni yaptık. Üzerimize yüklenen sorumluluğun farkındayız ve 4 yıl içerisinde Trabzon’a verdiğimiz sözleri yerine getirerek 2019’da 6-0 yapmak için çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımız adına biz de Başkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öte yandan, Başkan Revi’nin İl Başkanları Toplantısı için gittiği Ankara’da hem genel merkez hem de bakanlıklar düzeyinde ziyaretler yaptığı öğrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile