Ak Partili Vekil Aday Adayı Kotan Ziyaretlerine Devam Ediyor

Aydın’da AK Parti’den aday adaylığı bir çok kesim tarafından ilgi ile karşılanan eski CHP’li Haydar Kotan teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

Aydın’da AK Parti’den aday adaylığı bir çok kesim tarafından ilgi ile karşılanan eski CHP’li Haydar Kotan teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaret Programı kapsamında Nazilli, Kuyucak, Yenipazar ve Buharkent‘i ardından da Kuşadası Davutlar ve Güzelamlı Beldelerini giden Haydar Kotan, Konuşmalarında “Bu ülkedeki kardeşlik bağını zedeleyen kişilerin tercih ettikleri taktik ‘böl-parçala yönet‘dir. Bu hesapları yapanlara verilecek en güzel cevap ise hür iradelerin sandık başında vuracakları birlik mührüdür” dedi.

‘Bazı kardeşlerimizden ‘AK Parti’de siyaset yapmanı anlayamıyoruz‘ yönünde mesaj ve yorumlar alıyorum” diyen Alevi Kökenli AK partili Milletvekili Aday Adayı Haydar Kotan “Ben bu kardeşlerimin iyi niyetlerinden de eminim ancak günümüzde temiz kalplerin, ön yargılardan arınmış beyinler olmadan bir anlam ifade etmediği de ortadadır” ifadelerine yer verdi.

Kuşadası Davutlar Beldesi’nde aynı türden sorularla karşılaşan Haydar Kotan “Bugün dünyamızda gelişmişliğin ölçüsü, kurumsallaşma ve profesyonellik iken; geri kalmış her düzende maalesef statükoyu görmekteyiz. Bugün statükocu ve tutucu liderlerin patronajındaki Kuzey Afrika’da yaşananlardan her Türk vatandaşı için alınacak dersler vardır. Memleketimizde siyasi örgütlenme noktasında uluslararası standartları içselleştirmiş tek parti AK Parti’dir. Siyaset somut çözümler için vardır. Ak Parti‘nin başarısının ardında, çözümlerin üretilmesi ve uygulanması noktasında sahip olduğu kucaklayıcı anlayış ve profesyonellik yatmaktadır. Bu nedenle, ben her bir canımızın AK Parti ile tanışmasını gönülden arzu ederim” diye cevapladı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile