Ak Partili Vekillerden Yaralı Çocuklara Ziyaret

Ak Partili Vekillerden Yaralı Çocuklara Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van milletvekilleri, Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen patlamada yaralanan çocukları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Mustafa Muğlalı Kışlası içindeki 2. Hudut Tabur Komutanlığı atış poligonunu çevreleyen tel örgülerin dışında meydana gelen patlamada yaralanan Nurullah Erçiçek (10), Yunus Yaman (12), Seyfullah Erçiçek (12) ve Doğukan Meşe'nin (13) tedavisi Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde, Rıdvan Coşan'ın (12) ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor. Öğle saatlerinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne gelen AK Parti Van milletvekilleri Kerem Altun, İkram Dinçer ve Kayhan Türkmenoğlu ile AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, patlamada yaralanan çocukları ziyaret etti. Çocukların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan vekiller, aileleriyle de görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vekiller, ailelerin olayın aydınlatılması yönündeki taleplerine karşılık, bu olayın mutlaka çözüleceğini dile getirdiler.
Çocukların aileleriyle olayın işleyişi ile de ilgili bilgiler alan vekiller, tedavi gören çocuklarla da bir süre sohbet ettiler. AK Partili vekiller daha sonra VESOB Başkanlığı'na seçilen Faruk Alpaslan'a tebrik için bulundukları mekandan ayrıldılar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile