Ak Partili Yurttaş Partililerle Bir Araya Geldi

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Sart Belediyesi`nin organize ettiği kahvaltılı toplantıda partililerle bir araya geldi.

Belediye Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda , Sart Belediye Başkanı Ali Güngör , belediyenin 2011 yılı yatırım programı kapsamında yaptığı hizmetleri sinevizyon gösterisi ile anlattı . Güngör , Sart Belediyesi olarak düzenledikleri bu toplantıya katılımlarından dolayı AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş , AK PartiSalihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul , İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri , Belde Belediye başkanları , AK Parti Salihli İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri , Ak Parti Sart beldesi yönetim Kurulu üyeleri ve partililere teşekkür etti .

AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul , Milletvekili Muzaffer Yurttaş`ın da katılımı ile her hafta bir köyde ve beldede bu tür toplantıları yaptıklarını söyledi . Bu hafta Sart Belediyesi`nin organize ettiği kahvaltılı toplantıda bir araya geldiklerini anlatan Tuğrul , " Önümüzdeki süreçte de bu tür toplantılarımızı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz " dedi .

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise yaptığı konuşmada , son günlerde gündemde olan konulara açıklık getirdi . Yurttaş , AK Parti`nin Manisa ve ilçelerinde başlattığı kongre sürecinin devam ettiğini belirterek , şöyle konuştu : " Manisa merkez ve ilçelerinde başlatılan kongre süreci devam ediyor . Birlik ve beraberlik içinde alınan kararlar doğrultusunda 13 ilçe teşkilatının kongresi yapıldı . Salihli İlçe Teşkitı kongresi 12 Şubat 2012 tarihinde yapılacak . Genel Merkezimiz mevcut İlçe BaşkanımızHüsnü Tuğrul ile çalışma kararı aldı . Tek aday üzerinde uzlaşı ile yapılan listelerin partiyi bir aile olarak bütünleştirdiğini ve birleştirdiğini görmekteyiz . " AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ise yaptığı konuşmada , 28 Şubat süreciyle başlayan İmam Hatip Liseleri ve Endüstri Meslek Lisesi mezunlarına karşı uygulanan katsayı adaletsizliğini AK Parti iktidarının sona erdireceğini belirterek şunları söyledi : " Bir dönem İstanbul Üniversitesinin Rektörlüğünü yapan Kemal Alemdaroğlu`nun yardımcısı olan ve şu an Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili bulunan Nur Sertel bu katsayı adaletsizliğinde getirdiğimiz eşitliliği Danıştay`a götürerek orada yolalmaya kendince çözümler bulmaya çalışmaktadır . Ben , İmam Hatip Lisesi mezunu bir milletvekili olarak , meslek liselerini savunan ve tüm liselerimizin eşit şartlarda olmasını savunan kişi olarak Nur Sertel ve yandaşlarına ; Bin defa da Danıştay`a gitseniz Bin defa da Anayasa Mahkemesine gitseniz tekrar katsayı adaletsizliğini ortadan kaldıracağız diyorum ve bunun sözünü veriyorum . " AK Parti`nin ustalık dönemine yakışır çalışmaların yapıldığını belirten Yurttaş , sözlerini şöyle sürdürdü : " 2014 yılında Manisa Büyükşehir olacak . Bu konuda önemli çalışmalar yapılıyor . Büyükşehir Belediyesi kapsamında Manisa ve İlçelerinde bulunan belde belediyelerinin konumu çalışmalar tamamlandıktan sonra bir netlik kazanacak . Manisa ve ilçelerinde , 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti`nin kazanmasını istiyoruz . Salihli`de , bizim gibi düşünen herkes iktidar ile aynı dili konuşan belediyebaşkanının göreve gelmesini istiyor . " SART MÜZEYİ HAK EDİYOR Yurttaş , Sart`ın , Antik Çağ da Lidya devletinin başkenti ve dünyada ilk paranın basıldığı kent olarak tarihe geçtiğini söyledi . Bu beldenin turizm açısından da önemli bir yerleşim yeri olduğunu anlatan Yurttaş , sözlerini şöyle tamamladı : " Önemli bir potansiyele sahip olan Sart`ın turizm alanında hak ettiği yere gelmesi için Kültür Bakanlığımız çalışma başlattı . Sart , müzeyi hak ediyor . Tarihi eserlerin yerinde tanıtımının yapılması için Sart beldemize mutlaka müze yapılacaktır . Bölge milletvekilleri olarak bu konuda bakanlık nezdinde gerekli çalışmalarda bulunuyoruz . "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile