Aksa Akrilik 'Girisimcilige Deger' Projesi Ile Desteklerini Sürdürüyor

Aksa Akrilik 'Girisimcilige Deger' Projesi Ile Desteklerini Sürdürüyor

Akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, ‘Girisimcilige Deger’ projesi kapsaminda girisimcilere verdigi desteklere devam ediyor.

Dünyanin önde gelen akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, "Girisimcilige Deger" projesi kapsaminda Iltema’ya verdigi destekle büyümesine katki saglamaya devam ediyor.

2021 yilinda baslatilan is birligi ile gelistirilen isitici kumaslarin, genis bir kullanim alani buldugunu ve birçok sektörün dikkatini çektigini söyleyen Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Tas “Iltema, teknik tekstiller üzerine çalisan, endüstriyel alanlardaki isitma ihtiyaçlarina yenilikçi yaklasimlar getiren, yüksek teknoloji ve yeni nesil malzemelerle bir Ar-Ge firmasi. 2021 yilinda baslayan isbirligimiz kapsaminda Aksa Akrilik olarak Iltema’nin büyüme potansiyelini göz önünde bulundurup ilave yatirim karari alarak, Iltema’nin yeni markasi Fleksheat’in isitmali kablo üretimini destekledik. Bu ortakliktan büyük heyecan duymaktayiz. Isitici tekstiller ve isitmali kablolarla birlikte hem girisimcilere katki sunacak hem de islere deger katacagiz. Sürdürülebilir ve yenilikçi teknolojilerin gelistirilmesine yönelik projeleri desteklemeye devam ederek, tekstil sektöründeki liderligimizi koruyacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile