Ala; 'Gençlerimiz Bu Ülkenin En Büyük Hazinesidir'

Ala; 'Gençlerimiz Bu Ülkenin En Büyük Hazinesidir'

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Erzurum Aziziye Ilçe Baskani Zafer Ala’nin 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji yayinladi. Ala, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliginde kazanilan bu büyük zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan, milletimizin azmi ve kararliliginin bir sembolüdür” dedi.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Erzurum Aziziye Ilçe Baskani Zafer Ala’nin 30 Agustos Zafer Bayrami Mesaji yayinladi.

“30 Agustos, milletimizin bagimsizlik ve özgürlüge olan sarsilmaz inancinin zaferidir.” Diyen Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Erzurum Aziziye Ilçe Baskani Zafer Ala, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliginde kazanilan bu büyük zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan, milletimizin azmi ve kararliliginin bir sembolü oldugunu söyledi.



Ala, “Bugün, gençlerimiz bu sanli tarihi mirasin tasiyicilaridir. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in da her firsatta vurguladigi gibi, gençlerimiz bu ülkenin en büyük hazinesidir. Onlarin egitimine, gelisimine ve spora yönlendirilmesine verilen önem, Türkiye’nin geleceginin teminatidir. Spor, gençlerimizi hem bedenen hem de ruhen güçlendiren; onlari disiplinli, azimli ve kararli bireyler olarak yetistiren en önemli araçlardan biridir.

Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Erzurum Aziziye Ilçe Baskani olarak, gençlerimizin 30 Agustos ruhuyla donanmis, Cumhurbaskanimizin vizyonu dogrultusunda ülkemizi her alanda en ileriye tasiyacaklarina olan inancim tamdir. Birlik ve beraberlik içinde, bu kutsal mirasi yarinlara tasimak için var gücümüzle çalisacagiz. Bu vesileyle, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, tüm sehitlerimizi rahmetle aniyor, milletimizin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile