Alanya Belediyesi Engelsiz Yasam Fuarinda Yerini Aldi

Alanya Belediyesi Engelsiz Yasam Fuarinda Yerini Aldi

4 gün sürecek olan Istanbul EYAF EXPO 2022 Engelsiz Yasam Fuari ve Farkindalik Zirvesi’nde Alanya Belediyesi stant kurdu.

Bu yil 12. kez düzenlenen EYAF EXPO 2022 Engelsiz Yasam Fuari ve Farkindalik Zirvesi kapilarini açti. Alanya Belediyesi de fuarda stant açti. 4 gün sürecek olan fuarin ilk gününde açilis programi gerçeklestirdi. Program, saygi durusu ve engelli gençlerin isaret dili ile Istiklal Marsi okumasi ile basladi.

Halk oyunlari ekibinin gösterisinin ardindan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Derya Yanik bir konusma gerçeklestirerek fuarin her geçen yil büyüdügünü vurguladi ve katilimcilara tesekkür etti. Dev Alanya Kizilkulesi ve Tersane maketi ile dikkat çeken Alanya Belediyesi stanti vatandaslar tarafindan ilk günden büyük ilgi gördü. Alanya’nin tanitiminin da yapildigi stantta ziyaretçilere Alanya’ya özgü yöresel lezzetler ve tropikal meyvelerden ikram edildi. Yapilacak olan çekilis ile 5 aileye Alanya tatilinin hediye edilecegi fuar renkli etkinliklerle 4 gün boyunca sürecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile