Alaplı MYO'ya 4 Yıllık Bölüm Açılması Talebi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokuluna (MYO), Uygulamalı Bilimler Fakültesine bağlı 4 yıllık 3 bölüm açılmasının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından onaylandığını bildirdi.

Çaturoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, halkın, buraya okumaya gelen öğrenciler ve idarecilerin Alaplı MYO'nun 4 yıllık olması noktasında talepleri olduğunu belirtti.

Alaplı Belediyesine ait olan okulun karşısında 10 dönümlük bir yerin borç takas yöntemiyle üniversiteye kazandırılacağını anlatan Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"Bizler elimizden geldiği kadar üniversitemize ve Alaplı kampüsüne gereken bütün desteği vermeye çalıştık. Üniversitemizle birlikte çalışmalar yaptık ve okula bağlı üç bölümün 4 yıllık olmak kaydıyla Alaplı yerleşkesinde açılması YÖK tarafından onaylandı. Hemen öğrenci alınabilecek noktadadır. Bu bölümlerimiz, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Yönetim ve Bilişim Sistemleri ve Sigortacılık ve Risk Yönetimi bölümleridir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile