Alasehir'de Kizilay'dan Ögrencilere Sinav Egitimi

Alasehir'de Kizilay'dan Ögrencilere Sinav Egitimi

Manisa’nin Alasehir ilçesinde Türk Kizilay Alasehir Dernegi tarafindan "Kendine Güven, Yapabilecegine Inan" projesi çerçevesinde 8. sinif ögrencilerine ve YGS sinavlarina girecek olan 12. sinif ögrencilerine sinav egitimi verildi.

Manisa’nin Alasehir ilçesinde ögrencilerin sinav stresi yasamamalari ve motivasyonlarini arttirmalari amaciyla Türk Kizilay Alasehir Dernegi tarafindan "Kendine Güven, Yapabilecegine Inan" projesi çerçevesinde 8. sinif ögrencilerine ve YGS sinavlarina girecek olan 12. sinif ögrencilerine sinav egitimi verildi.

Kizilay Dernegi Yönetimi Uzmani Rahime Kiranmezar tarafindan hazirlanan ve genel merkez tarafindan kabul edilen proje ögrencilerin sinavlarda daha basarili olmalari hedefleniyor. Sehit Efkan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Iletisim Uzmani Fatos Kanitemiz tarafindan verilen egitime toplamda 400 ögrenci ve veliler katildi.

Alasehir Kizilay Dernegi baskani Nedim Yamak, egitim öncesi yaptigi konusmada, "Alasehir Kizilay Dernegimiz tarafindan ’Kendine Güven, Yapabilecegine Inan’ projesi çerçevesinde liseye giris ve üniversiteye giris sinavlarina hazirlanan ögrencilerimize sinav öncesi, sinav esnasi ve sinav sonrasi yasayabilecekleri olumsuzluklari yenebilmeleri için bu egitim seminerini düzenledik. Amacimiz ögrencilerimizin bu konuda bilgilerini gelistirmelerini istedik" dedi.

Ögrencilerin sinav stresini yenmelerini hedeflediklerini söyleyen Iletisim Uzmani Fatos Kanitemiz, ögrencilere sinav öncesi hazirlanma, sinav aninda ve sinav sonrasinda yapmalari gereken davranislari anlatti.

Egitim sonunda ögrencilere sinavlara hazirlik kitaplari verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile