Alaşehir Demokrat Parti Adayı Şemi Akdoğan Oldu

Alaşehir Demokrat Parti Adayı Şemi Akdoğan Oldu

Alaşehir’de Demokrat Parti‘nin (DP) belediye başkanı adayı Şemi Akdoğan oldu.


Demokrat Parti (DP) Lokali’nde adaylığını açıklayan Şemi Akdoğan Alaşehir’de seçimleri kazanacaklarını belirtti.

Şemi Akdoğan’ın adaylığının açıklandığı toplantıya DP GİK üyesi Halim İnç, İl başkan yardımcısı Nazif Beyit, MKYK üyesi İbrahim Öztürk, eski belediye başkanı Galip Şahyar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ahmet Kıymık ve partililer katıldı.

DP İlçe başkanı Mehmet Kaya, Alaşehir’de partimiz diğer partiler gibi yarışacaktır ve seçimi, kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacaktır" dedi.

Şemi Akdoğan sözlerini şöyle devam ettirdi. "GİK üyesi Halim İnç, elele, gönül gönüle, bilek bileğe yarışacağız. 1950 yılından bu yana her hizmette bizim eserimiz vardır. Biz yaptık, onlar sattılar, satacak bir yer kalmayınca birbirlerini satmaya başladılar. Her gün biraz erimeye başladılar. Başbakan kendisine ve yakınlarına yapılan suçlamaları devlete yapılmış gibi göstermeye çalışarak, mağduriyeti oynamaya çalışıyor. Bizler bu oyuna gelmeden adaylarımıza sahip çıkalım ve bayrağımızı indirilen yere çıkaralım" dedi.

Belediye Başkanı adayı Şemi Akdoğan, "Bu günden itibaren hep birlikte çalışmalarımızı yapacağız. 30 Mart’ta DP ‘nin bayrağını dikeceğiz. Çalışmalarımızda hiç kimseye sataşmadan, tartışmadan kendi işimizi ve kendimizi anlatacağız,’’ dedi.

Alaşehir’de AK Parti’den Avukat Adnan Özdişçi, CHP’den Eczacı Hasan Hüseyin Uysal, MHP’den Dr.Gökhan Karaçoba, SP’den Çiftçi Naim Özcan belediye başkanı aday oldular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile