Altaş Yağ A.ş. Büyük Düşünüyor

FİSKOBİRLİK bünyesindeki Ordu Yağ Sanayi A

FİSKOBİRLİK bünyesindeki Ordu Yağ Sanayi A.Ş.'yi satın aldıktan sonra yenilenme dönemine giren Altaş Yağ Sanayi A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Altaş, hedeflerinin sıfır hatayla üretim yaparak kapasiteyi arttırmak olduğunu belirterek, "Gelecek için büyük düşünüyoruz" dedi.
Fabrikayı teslim aldıktan sonra hızlı bir yapılanma ve yenilenme içerisine girdiklerini, üretimi arttırdıklarını, teknolojiyi de yenileyerek üretim ve kaliteyi arttırmayı amaçladıklarını vurgulayan Selçuk Altaş, özellikle fındık yağına özel önem vereceklerini belirtti. Halen üretimi yapılan 'İdeal Fındık Yağı'nda yüzde 20 fındık, yüzde 80 ayçiçek yağı bulunduğunu, bunu yüzde 40 fındık, yüzde 60 ayçiçek olarak üreteceklerini belirten Altaş, "Ar-Ge'mizde çalışarak patenti bize ait olan özel bir yağ üretmek
istiyoruz. Biz farklı olarak insan sağlığına çok daha faydalı, çok daha farklı yeni ürünler üretmek istiyoruz. Ürettiklerimizin merkezinde fındık olacak" dedi.
Altaş Yağ Sanayi A.Ş.'yi büyüterek Ordu ili ekonomisine bir canlılık katacaklarını da kaydeden Altaş, fabrika arazisi üzerindeki arsalara çikolata, yem, bal paketleme gibi yeni fabrikalar kuracaklarını, istihdam ve üretim artışıyla istikrarlı bir seyir izleyeceklerini ifade etti. Fabrikayı teslim aldıktan sonra ilk dış ihracatı Almanya'ya yaptıklarını da hatırlatan Altaş, "Fındık yağına ülke dışında yoğun bir talep var. Bunu değerlendireceğiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile