Altinordu'da '23 Nisan' Coskusu

Altinordu'da '23 Nisan' Coskusu

Ordu’nun Altinordu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlamalarini bir hafta boyunca sürecek bir programla gerçeklestiriyor.

Belediye Baskani Ulas Tepe’nin, ‘Milli bayramlari büyük bir coskuyla kutlayacagiz’ sözüne istinaden Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan 17 Nisan tarihinden itibaren kirsal mahallelerde baslayan çocuk senligi etkinlikleri sehir merkezinde devam ediyor.

Kutlamalarla ilgili yürütülen organizasyonu degerlendiren Belediye Baskani Ulas Tepe, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu tüm minik kalplere isleyecegiz. Sevgili kardeslerim unutulmaz bir bayram yasasin diye etkinliklerimizi bir hafta sürecek biçimde planladik. Kirsal mahalle okullarimizda basladik. 10 kirsal mahallemizde egitim faaliyetlerini sürdüren okullarimizda Altinordu Kaymakamligimiz ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü koordinasyonuyla çocuk senligi etkinlikleri gerçeklestirdik. Hafta sonu senligi itibariyla sehir merkezine tasidik. Cumhuriyet Mahallemizdeki Ihsan Gürdal Teknoloji ve Tasarim Atölyesi ile Durugöl Mahallemizdeki trafik egitim parkinda etkinliklerimize yüzlerce kardesim aileleriyle birlikte unutulmaz anlar yasadilar. Onlara pamuk seker, Türk bayragi, balon ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk baskili tisört hediyelerimiz oldu. Altinordu Belediyesi’ni tabela belediyeciligi döneminden hizmet belediyeciligi dönemine geçirdigimizin ilk göstergesi olarak belediyemize ait farkli mahallelerdeki tüm mekanlarda faaliyetlerimiz baslamis oldu. Etkinlikleri de kentin geneline yaymis bulunduk. Bundan sonra da üzerine katarak, çocugundan gencine, yaslisina her kesimden hemserimize dokunacak, yüzlerini güldürecek isler yapmaya devam edecegiz” diye konustu.

Devam eden kutlama programiyla ilgili de ayrintilari paylasan Baskan Tepe, “Pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde sevgili kardeslerimin çok sevdigi bir karakter olan ‘Ceviz Adam’in müzikal tiyatro gösterisi olacak. Saat 11.00, 13.00 ve 15.00’te üç seans halinde gerçeklesecek etkinligin yani sira Bahçelievler Mahallemizdeki Ceren Özdemir Masal ve Oyun Evi’nde de çocuk senligimiz devam edecek. Coskuyu zirveye çikaracak asil büyük organizasyonumuz ise 23 Nisan Sali günü gerçeklesecek. Akyazi sahilimizdeki ücretsiz otopark alanimizda resmi programlarin ardindan saat 12.00’den itibaren sisme parkurlar, bilim sov, mini disko, köpük balon, palyaço, boyama etkinlikleriyle gün boyunca bütün kardeslerimiz çok eglenecek. Saat 18.30’da ise Altinordu Belediyemizin önünden bando esliginde Ilkadim Aniti’na kadar kortej yürüyüsü gerçeklestirecegiz. Herkesi etkinliklerimize davet ediyoruz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile