Ambulansta Dahi Çocugunu Kucagindan Indirmedi

Ambulansta Dahi Çocugunu Kucagindan Indirmedi

Antalya’da meydana gelen trafik kazasinda büyük panik yasayan genç kadin, kaza aninda kendisi ile birlikte araçta bulunan çocugunun yara almadigini görünce sarilarak gözyasi döktü. Genç kadini vatandaslar sakinlestirdi.

Kaza, Muratpasa ilçesi Kizilarik Mahallesi 2811 sokak üzerinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ögrenilemeyen 34 EMF 547 plakali araç ile 07 AOG 578 plakali lüks araç 2811 sokak ile 2764 sokak kesisiminde çarpisti. Çarpismanin etkisiyle araçlardan birisi savrularak sokak üzerinde ki elektrik diregine çarpti. Büyük bir gürültüyle çarpisan araçlarin sesini duyan mahalle sakinleri araçlarda bulunan yaralilarin yardimina kostu. 112 Acil Çagri Merkezi’ne kaza bilgisinin iletilmesinin ardindan olay yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi.

Kucagindan bir an olsun indirmedi

Kisa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda sikisan olup olmadigini kontrol etti. 07 AOG 578 plakali aracin sürücüsü kadin kendisiyle ayni araçta bulunan çocugunun kazayi yara almadan atlattigini görünce uzun süre gözyaslarina hakim olamadi. Çocuguna sarilarak gözyasi döken genç kadini çevredeki vatandaslar sakinlestirirken, ambulansta dahi bir an olsun kucagindan birakmadi. Kazayi haber alarak gelen 34 EMF 547 plakali araç sürücüsünün annesi ise oglunu kaldirim kenarinda oturur vaziyette görünce uzun uzun sarildi.

Tedbir amaçli hastaneye kaldirildilar

Elektrik diregine çarpan aracin motorunun hala çalisir vaziyette oldugunu tespit eden itfaiye ekipleri yakit kaçagi olabilecegi ihtimaline karsi vatandaslari uzaklastirarak araci kontrol etti. Bu arada araçlarda bulunan 3 kisi ve çocugun ilk kontrolleri 112 Acil Saglik Ekipleri tarafindan yapilarak, Atatürk Devlet Hastanesi, Kepez Devlet Hastanesi ve Antalya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Öte yandan kazada araçlardan birisinin elektrik digerine çapmasi nedeniyle bölgeye gelen TEDAS ekipleri her hangi bir olumsuzluga karsi elektrik diregi ve kablolari kontrol etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile