Olay, sabah saatlerinde Ankara Egitim ve Arastirma Hastanesi Nöroloji Poliklinigi’nde meydana geldi. Iddialara göre, tedavi olmak için hastaneye giden kadin hasta, tedavi oldugu doktoru Nöroloji Uzmani E.G’den farkli bir ilaç yazmasini istedi. Doktor E.G. ise ilaci yazabilmesi için hastasina rapor almasi gerektigini söyledi.
Bunun üzerine doktor E.G. ile hastasi arasinda çikan tartisma kavgaya dönüstü. Hasta kadin, üzerine yürüdügü doktorun kafasini birçok kez masaya ve duvara vurdu. Sonra da saldirgan hasta, doktor E.G.’nin suratina ve bogazina oturarak darp etti. Durumunun iyi oldugu ögrenilen doktor E.G.’nin tedavisine devam ediliyor.
Bakan Koca: “Siddet suçlularini gözümüz uzun süreler görmeyecek, yerleri hapistir”
Ankara’da Nöroloji Uzmani Doktor E.G.’nin darp edilmesinin ardindan sosyal paylasim sitesi Twitter hesabindan açiklama yapan Saglik Bakani Fahrettin Koca, “Ankara Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde nörolog bir arkadasimiz, görevinin geregi bir davranisi üzerine insanlik disi siddete maruz kalmistir. Saglik hizmeti verenleri koruyacak yasal düzenlemeler yakin. Siddet suçlularini gözümüz uzun süreler görmeyecek. Yerleri hapistir” dedi.
Ankara'da Kadin Doktor Hastasi Tarafindan Darp Edildi
Ankara Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde görev yapan kadin doktor, hastasi tarafindan darp edildi.



















