Ankara Keçiören'de mini dünya kupası heyecanı yaşandı

Keçiören Belediyesi Dünya Kupasına katılacak ülkelerin Türkiye'deki büyükelçilik çalışanlarını turnuvada buluşturdu. Kıran kırana geçen maçlara Keçiör

  Keçiören Belediyesi Dünya Kupasına katılacak ülkelerin Türkiye ' deki büyükelçilik çalışanlarını turnuvada buluşturdu . Kıran kırana geçen maçlara Keçiörenlilerin ilgisi büyüktü . Eski futbolcu Tanju Çolak ' ın katılımıyla başlayan turnuva dostluk havasında geçiyor .

Keçiören Belediyesi Başkanı Mustafa Ak , Dünya Kupası ' na katılan ülkelerin Ankara büyükelçilerinin yarıştığı turnuvanın , mini bir dünya kupası olduğunu söyledi . Dünya kupasına katılamamanın üzüntü verici olduğunu belirten Ak , en azından dünya kupasının ruhunun Keçiören ' de yansıtılmasını amaçladıklarını söyledi .

Eski futbolcu Tanju Çolak ise turnuvanın sosyal bir etkinlik olduğunu böyle etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı . Çolak , Türkiye ' nin bir nokta olduğunu belirterek , " Başka hiçbir şey bu insanları bir araya getiremezdi . Herkesin bir işi çıkardı . Ama görüldüğü gibi hiç kimsenin işi çıkmamış . Futbolun birleştirici gücü . " diye konuştu .

Sporcuların ortak düşüncesi ise organizasyonun çok iyi olduğu yönündeydi . Sahanın yanında sağlık ekiplerini de hazır olarak bekledi . Sağlık ekipleri yaralananlara hemen müdahale etti .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile