Ankara Valisi Yüksel, Çubuk'ta incelemelerde bulundu

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Ankara'daki görevine başladıktan sonra ilk olarak Kazan ilçesini ziy

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara'nın ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Ankara'daki görevine başladıktan sonra ilk olarak Kazan ilçesini ziyaret eden Vali Yüksel, ikinci ziyaretini bugün Çubuk ilçesine gerçekleştirdi.

İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Yüksel, burada ilçedeki eğitim, sağlık, güvenlik, ulaştırma ve ekonomi alanlarının durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Esenboğa Havalimanı yakınında bulunan besi çiftliklerinin sahipleriyle görüştü. Basına kapalı yapılan görüşmenin ardından halkın arasına karışan Vali Yüksel, esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşlar Vali Yüksel'den Çubuk'a üniversite kurulmasını istedi. Sokakta gördüğü çocuklara oyuncak veren Yüksel, durumu iyi olmayan yaşlı bir vatandaşa da yardımda bulundu.

Halkın sorunlarını dinledikten sonra belediyeyi ziyaret eden Yüksel, burada belediye başkanı Lokman Özden'den belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi edindi. Lokman Özden ilçede bulunan tarihi evlerin restorasyonu için Vali Yüksel'den destek istedi. Vali Yüksel, tarihi evlerin restorasyonu için elinden gelen desteği vereceğini belirtti.

Adalet Sarayı'nı da ziyaret eden Vali Yüksel, buranın ardından ilçede bulunan Sağlık Su tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Sağlık Su tesisindeki incelemelerinin ardından gazetecilerin besicilerle ne görüştünüz sorusuna cevap veren Vali Yüksel, besicilerin havalimanına vermiş oldukları rahatsız edici koku sebebiyle yeni tesislere nakli konusunda bazı sıkıntıların olduğunu, besicilerin bu konu da kendisinden yardım istediklerini söyleyerek bu sıkıntıların önümüzdeki günlerde giderileceğini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile