Anneler Stres Atti, Çocuklar Doyasiya Eglendi

Anneler Stres Atti, Çocuklar Doyasiya Eglendi

Çorum Belediyesi tarafindan düzenlenen Anne ve Çocuk Kampi, hafta sonu Çorumlu Obasi’nda gerçeklestirildi.

Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsaminda geçtigimiz yillarda baslanilan ve bu sene de devam eden Anne-Çocuk Kampi, hafta sonu Çorumlu Obasi’nda gerçeklestirildi.

Çocuklariyla birlikte Çorum Belediyesi’nin misafiri olan anneler unutulmaz bir gece yasadi. Çorum Belediyesi tarafindan çesitli ikramlarin sunuldugu gecede çocuklar gönüllerince eglenirken, anneler de stres atti.

9-12 Agustos tarihleri arasinda gerçeklestirilen basvurulara ilgi oldukça fazla olurken, kampa katilacaklar kura ile belirlendi. Etkinlige Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin’in esi Feyza Asgin da katildi.

Dileyenin kendi çadiriyla, dileyenin ise belediyeye ait kil çadirda konakladigi organizasyonda eglenceli sportif etkinlikler, çocuk sinemasi, ates basi sohbet ve müzik dinletisinin yani sira kura çekimiyle çesitli sürpriz hediyeler dagitildi.

Katilimcilardan belediyeye tesekkür

Etkinlige katilanlar organizasyondan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, “Ev yasantisindan uzak çocuklarimizla güzel bir gece yasadik. Bu tür organizasyonlarla bizlere verdigi degeri bir kez daha gösteren Belediye Baskanimiz Dr. Halil Ibrahim Asgin basta olmak üzere bu aksam bizleri yalniz birakmayan esi Feyza Asgin’a tesekkür ediyoruz” dediler.

Bu yilki kamp etkinliginin ikincisi ise baba ve çocuklara yönelik yapilacak. 24-25 Agustos tarihlerinde gerçeklestirilecek olan “En Baba Kamp” için basvurular corum.bel.tr web sitesi üzerinden alinmaya baslandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile