Antalya Büyüksehir Belediyesi 3 Farkli Noktada Kesim Hizmeti Veriyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi 3 Farkli Noktada Kesim Hizmeti Veriyor

Antalya Büyüksehir Belediyesi, Kurban Bayrami dolayisiyla üç farkli noktada ücretsiz kesim hizmeti sunuyor. Bayramin ilk günü erken saatlerden itibaren büyük bir yogunlugun yasandigi kesim noktalarinda Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin ücretsiz kurban kesim hizmeti bayramin ikinci günü de devam edecek.

Kurban Bayrami nedeniyle Antalya Büyüksehir Belediyesi, Soguksu Mahallesi Persembe Pazari, Yesilbahçe Mahallesi Kapali Çarsamba Pazari ve Dösemealti Kömürcüler Hayvan Pazari’nda veteriner hekim kontrolünde ücretsiz kurban kesimi yapiyor.

Uzman ekipler hizmet verdi

Sabahin erken saatlerinden itibaren kurban kesim noktalarina gelen vatandaslar büyük bir düzen içerisinde temiz ve hijyenik bir ortamlarda uzman kasaplar tarafindan kurbanliklarini kestirdi. Sira sistemi ile çalisan kesim noktalarinda Tarimsal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan olusturulan uzman ekipler ve kasaplar, kesim islemlerini hizli bir sekilde tamamliyor.

Yakalama timi tetikte

Kurban Bayrami’nda kaçan hayvanlarin zarar görmeden yakalanabilmesi ve kontrol altina alinabilmesi için Antalya Büyüksehir Belediyesi veterinerlerinin de görev aldigi "Hayvan Yakalama Timi" de bayram süresince görev yapacak. Vatandaslar, Hayvan Yakalama Timi’ne Alo Zabita 153, 0242 332 22 33 veya 444 94 20 numarali ABIM hattindan ulasarak yardim isteyebilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile