Antalya'da Sahillerdeki Yogunluk Iki Katina Çikti

Antalya'da Sahillerdeki Yogunluk Iki Katina Çikti

Turizm kenti Antalya’da Kurban Bayrami’nin 1’inci günü sahiller sabah erken saatlerde dolamaya basladi. Yabanci turist sayisinda rekor üstüne rekor kiran kentin sahillerindeki yogunluk, Cuma ve Arife günü yola çikip kente ulasan tatilcilerin gelmesiyle iki katina çikti.

Kurban Bayrami’nin 9 gün tatil ilan edilmesiyle birlikte Cuma günü aksami ve Arife günü yola çikan tatilcilerin degismez tercihleri arasinda yer alan turizm kenti Antalya, bayrami dolu dolu geçiriyor. Hava sicakliginin saat 11.00 itibariyle 28 derece ölçüldügü, nem oraniysa yüzde 82 olarak gerçeklestigi kentte, yerli ve yabanci tatilciler sabahin erken saatlerinden itibaren sahillere akin etti. Yabanci turist sayisinda rekor üstüne rekor kiran kentin sahillerindeki yogunluk, Cuma ve Arife günü yola çikip kente ulasan tatilcilerin gelmesiyle iki katina çikti. Sahile gelen tatilciler serin sulara kendini birakti, bol bol güneslendi.

Almanya’dan tatil için Antalya’ya gelen Özcan Cengiz, güzel bir tatil geçirdiklerini ve hava sicakliginin tam da istedikleri gibi oldugunu dile getirerek, sahildeki yogunlugun ise oldukça fazla oldugunu söyledi.



Bir baska tatilci Levent Kaynak da, Antalya’nin çok güzel bir sehir oldugunu ve bayrami mükemmel olarak geçirdigini ifade etti.

Öte yandan kent sakinlerinin kurban kesim ve ziyaret telasini atlatmasinin ardindan bu yogunlugunun diger günlerde artacagi ön görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile