Aracin Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldu Açiklamasi O Anlar Kamerada

Aracin Altinda Kalmaktan Kil Payi Kurtuldu Açiklamasi O Anlar Kamerada

Karaman’da elinde pasta ile yolun karsisina geçmeye çalisan bir kadinin hafif ticari aracin altinda kalmaktan son anda kurtuldugu an kameraya yansidi.

Kaza, 14 Haziran’da Gevher Hatun Mahallesi Sehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, elinde pastaneden aldigi pasta olan B.A. isimli genç kadina, yolun karsisina geçmek isterken hizla gelen S.G. yönetimindeki 70 AAZ 628 plakali hafif ticari araç dikiz aynasiyla çarpti. Aracin altinda kalmaktan saniyelerle kurtulan B.A., hafif sekilde kolundan yaralanirken, elindeki pasta yol kenarina savruldu. Güvenlik kamerasi görüntülerinde kazanin sokunu bir süre üzerinden atamayan B.A.’nin yolun karsisina geçerken cep telefonuyla konusmasi ise dikkatlerden kaçmadi. B.A.’ya çarpan hafif ticari araç ise durmadan yoluna devam etti. Hafif yaralanan B.A., çevredeki vatandaslarin çagirdigi ambulansla kaza yerinin karsisindaki Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Saglik durumu iyi olan B.A., yapilan tedavisinin ardindan taburcu edildi.

"Bir sey yok diye yoluma devam ettim"

Polis, B.A.’ya çarptiktan sonra yoluna devam eden hafif ticari aracin sürücüsü S.G.’ye araç plakasindan ulasarak kaza yerine gelmesini istedi. Kaza yerine gelen araç sürücüsü S.G., “Baktim kadin yürüyordu. Ben de bir sey yok diye geçtim gittim” diye konustu.

Sürücüye kaza yerine terk etmekten dolayi 3 bin 135 lira para cezasi yazildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile