Ardahan'da Kamuda Çalışan Şirket Personeli Dernek Kurdu

Ardahan'da ''Kamu Şirket Personelleri, Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'' kuruldu.

Dernek başkanı Tuncer Süt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamuda çalışan şirket elemanlarının bir araya gelerek dernek kurduklarını belirtti.

Şirket işçisi olarak çalışan personelin birçok haktan mahrum kaldığını ileri süren Süt, ''Kamu içinde herhangi bir statüye sahibi değiliz. Ancak kurumların asıl işlerini bizler yapıyoruz. Bu anlamda kurduğumuz dernekle çalışanların sosyal, kültürel ve ekonomik olarak haklarını daha iyi savunmuş olacağız. Bu dernekle varlığımızı ve iş hayatında ne kadar etkili olduğumuzu göstermiş olacağız'' dedi.

Süt, derneğin bundan sonra diğer illerde olduğu gibi Ardahan'da da faaliyetleriyle aktif bir dernek olacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Günay Nuh

Yayıncı: Emine Konuk
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile