Arkadaslari Ile Kavga Edip Yasadiklari Evi Yakmaya Çalisti

Arkadaslari Ile Kavga Edip Yasadiklari Evi Yakmaya Çalisti

Sultangazi’de psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen yabanci uyruklu bir kisi, arkadaslari ile yasadiklari evi yakmaya çalisarak, su borusunu patlatti. Daha sonra balkona çikarak bagiran sahistan komsulari sikayetçi olunca polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Olay, önceki gün saat 15.00 siralarinda Sultançiftligi mahallesi 163’üncü sokakta yasandi. Edinilen bilgiye göre, 1 seneye yakin süredir 3 arkadasi ile birlikte ayni evde yasayan ve psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen Afrika asilli Peguy Ricot isimli sahis, kiralik olarak yasadiklari eve zarar vererek yakmaya çalisti. Ricot daha sonra mutfaktaki su borunu patlatti. Borunun patlamasiyla birlikte alt katta bulunan tekstil atölyesini su basti.

Ev arkadaslari ile kavga eden Ricot, balkona çikarak kendisinin oturma izninin bulundugunu arkadaslarinin ise izninin bulunmadigini söyleyerek bagirmaya basladi.

Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bir süre sahsi ikna ederek balkondan çikarmaya çalistilar. Ancak ikna olmayinca kelepçe takarak sakinlestirmek zorunda kaldilar. Komsulari sahistan ve arkadaslarindan sikayetçi oldu. Sahis, gözaltina alindi.

Öte yandan, binada yasayanlarin bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen daire sahibinin yakinlari kimsenin sizi rahatsiz etmeye hakki yok diyerek evi tahliye edeceklerini belirttiler.

Sahislar dil çevirici mobil uygulama ile komsularina "Burada çok iyiyiz düzenli olarak eve göz atiyoruz burada kimseyi rahatsiz etmiyoruz" deselerde ikna edemediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile