ARSEM 2022 Kis Egitimleri Basladi

ARSEM 2022 Kis Egitimleri Basladi

Arastirma Seminerleri (ARSEM) Kis Dönemi Egitimleri, Anadolu Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) BIST Laboratuvari’nda basladi.

Anadolu Üniversitesi, Istanbul Teknik Üniversitesi (ITÜ) ve Sakarya Üniversitesi is birligi ile gerçeklestirilen ARSEM Kis Dönemi Egitimleri, “Uygulamali Panel Veri Analizi” dersi ile basladi.

Egitimlere Türkiye’nin farkli sehirlerinden gelen ögretim üyeleri, arastirma görevlileri, yüksek lisans ve doktora ögrencileri katilim gösterdi. ITÜ Ögretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Güloglu ve Sakarya Üniversitesi Dr. Ögr. Üyesi Murat Güven tarafindan yürütülen Panel Veri Egitimi, ARSEM 2022 programi çerçevesinde tüm hafta boyunca devam edecek. Programin ilerleyen günlerinde katilimcilara ITÜ Ögretim Üyesi Prof. Dr. Selim Zaim tarafindan “SPSS ile Veri Analizi”, Anadolu Üniversitesi Ögretim Üyelerinden Prof. Dr. Isil Kabakçi Yurdakul, Prof. Dr. Erkan Dinç ve Doç. Dr. Elvan Günel tarafindan ise “Nitel Arastirma Yöntemleri (ileri düzey)” egitimleri verilecek. ARSEM egitim programinda yer alan tüm dersler IIBF amfi ve dersliklerinde 4 Subat Cuma gününe kadar devam edecek. Katilimcilara egitimlerin sonunda katilim sertifikalari takdim edilecek.

ARSEM Kis Egitimleri kapsaminda lisans ve lisansüstü ögrencilerin yani sira ögretim üyeleri ve arastirma görevlilerinin arastirma kapasitelerinin ve yetkinliklerinin gelistirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda katilimcilara teorik ve uygulamali olarak nicel ve nitel arastirma yöntemleri egitimi veriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile