Asirlik Çinar Agaci Aracin Üzerine Devrildi

Asirlik Çinar Agaci Aracin Üzerine Devrildi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde 150 yillik çinar agaci 3 kisinin içerisinde bulundugu aracin üzerine devrildi. Olayda araçta bulunanlar çevredekilerin yardimiyla yara almadan kurtuldu. Olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, Zonguldak’in Eregli ilçesi sahil yolu üzerinde bir taksi duraginin yakininda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 150 yillik çinar agaci yol kenarinda bekleyen Mehmet Y. idaresindeki 67 ABH 487 plakali aracin üzerine devrildi. Devrilen agaci görenler araçta bulunan sürücü Mehmet Y. ile yaninda bulunan bir kadin ve bir çocugun imdadina kostu. Araçta bulunan 3 kisi kazadan yara almadan kurtularak bölgeden uzaklastirildi.

Agacin devrildigi yol bir süre ulasima kapatildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ekip sevk edildi. Itfaiye ekipleri agacin dallarini keserek yoldan temizledi. Araçta maddi hasar meydana gelirken trafik bir süre kontrollü olarak ulasima saglandi. Agacin yoldan tamamen kaldirilmasinin ardindan araç da çekici yardimiyla çekildi. Olay ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile